Korrekturen för vår typsatta artikel om munhälsa har anlänt. Det är alltid en speciell känsla att se sin artikel satt i tidskriftens layout och med deras logga osv. Jag har ju varit med om detta flera gånger men för mina medförfattare är det första gången och det är roligt att se hur glada och stolta, och samtidigt lite chockade de är, över att just de faktiskt har skrivit en vetenskaplig artikel, och över att det faktisk tär nu det händer, det är på riktigt!

Vi hade fått ovanligt få frågor kring vårt manus, faktiskt tror jag aldrig jag fått färre. Det finns ju några obligatoriska frågor som alla får; är det rätt författardetaljer och affilieringar, är rubriknivåerna korrekta och är tabeller/figurer korrekt återgivna. Utövar det fick vi bara en fråga om att komplettera några referenser de tyckte saknade en del information. Mycket lindrigt! Vi fick proof:et i morse men har redan skickat in. Det var ju inget att dra ut på tiden med.