Nu är årets stroketeamdag slut och vi som varit med och föreläst under dagen kan pusta ut. Dagen gick verkligen över förväntan! Vi hade ca 750 deltagare i Zoom, och hade under dagen igång inte mindre än 75 break-out rum. Trots att vi var digitala så fick vi till riktigt mycket interaktion och dialog genom att använda break-out rum, mentimeterfrågor, Zooms egen “poll” för frågor, inspel från deltagarna och frågor och kommentarer i chatten som dels fångades upp och ställdes till föreläsarna av moderatorerna men som också i vissa fall besvarades i chatten.

Positiva erfarenheter att ta med in i framtiden, en del lärdomar att dra men hur bra det än gick ser vi nog alla fram mot att kunna ses “på riktigt” på 2022 års två-dagars stroketeamkongress i Örebro. Boka in 8-9 september redan nu så du inte missar det!