Konferensen NU2020 (Nätverk och Utveckling) har nu pågått i två dagar. Konferensen, som handlar om pedagogik, har blivit digital till följd av covid-19 och det är ett intressant sätt att konferera på. En uppenbar fördel är att man momentant kan ta sig mellan två olika föreläsningar istället för att springa runt i stora konferenskomplex. Trots detta är det så mycket intressanta föredrag som man hela tiden missar eftersom inte ens det digitala formatet gör att jag kan vara på två ställen samtidigt. Eller jo, det skulle kanske gå om jag använde två olika apparater för att ansluta till Zoom, dels min dator och min mobiltelefon.

Imorgon är det konferensens sista dag och dags för vår presentation. Det vi fått oss tilldelat är en 2 minuters pitch som bygger på vår digitala poster som är på drygt dubbla den tiden, dvs fem minuter.