Idag hade vi examination i WebbSKU av personal som redan gått utbildningen men som nu examineras för att få högskolepoängen. Det ger också ett bra tillfälle att repetera kunskaper som man har.

Vi var 16 personer och representerade inte mindre än 266 års samlad kompetens inom strokevård. Verkligen imponerande!

Flera var påtagligt nervösa och tyckte att de fick tänka till kring frågorna samtidigt som alla utan problem klarade såväl de individuella frågorna som de tilldelade patientfallen precis om både Gunilla som leder utbildningen tillsammans med mig var övertygade om.

Nu kan vi alla alltså vara nöjda med att ha visat kunskaper som ger oss 3 Hp. Särskilt roligt var det att det var två undersköterskor som var med och som visade att de har full koll! Nästan först i Sverige med att ta hem denna kompetens är vi också och det glädjer såklart lite extra smiley

De som var med tyckte att såväl de individuella frågorna som patientfallen var bra och tyckte det var så nyttigt att diskutera patientfall på det här sättet så de ville göra det igen och kanske kontinuerligt. Roligt när aktiviteter som dessa upplevs som värdefulla och viktiga för den egna professionen.