Idag fick vi vårt manus från språkgranskaren, en granskare min medförfattare Tove använt och rekommenderade. Det är alltid spännande att få ett manus tillbaka efter en granskning och extra spännande då man använt en ny granskare. Mina tre senaste granskningar har ju både mina medförfattare och jag varit besvikna på så det var med viss spänning jag tog mig an läsningen.

Det här var nog den bästa granskaren jag använt mig av hittills eller i alla fall på länge. Inga massa konstigheter som var gjorda, inga frågetecken kring hur justeringar gjorts och inga ändrade betydelser som en följd av granskningen.
Det var en fröjd att läsa inte minst mot bakgrund av de senaste totala språkgranskningsfiaskon jag varit med om.

Tove och jag har redan gått igenom alla justeringar och vi har inga kvarstående frågetecken som vi behöver gå tillbaka till granskaren med. Det har jag aldrig varit med om förut så det känns riktigt bra!