Vid stroketeamkongressen efterlyste vi logopeder som kunde göra en film om FUS och fick kontakt med intresserade logopeder. Jag mailade dem instruktioner och har sedan dess inte hört något från någon av dem trots mail till dem för att höra om de behövde hjälp.

När jag nu fått kontakt med logopeder som helt säkert kommer fixa den här filmen (igår smiley) kändes det som en delikat uppgift att tacka de som visat intresse men inte kommit till skott för deras hjälp utan att såra dem. Jag försökte formulera mig fint och tacka för deras intresse men att jag vet att man ibland inte lyckas få till det så som man tänkt och de nu kunde släppa detta. Min farhåga var att de arbetet på med detta och lagt en massa jobb som nu skulle kännas som förspilld kraft.

Bara någon timma efter mitt mail har två av dem svarat att detta varit deras dåliga samvete och att de är glada att det löst sig. Det känns bra att veta att de inte lagt någon tid på detta som nu skulle vara onödigt investerad tid.

Fin julklapp till dessa logopeder att kunna släppa det dåliga samvetet de haft för detta.