Idag gjorde vi vårt första besök på UNAM Oshakati, ett campus som låg precis utmed genomfartsvägen.
Vi träffade Lucia som tidigare varit på Högskolan Väst och planerade schemat för våra föreläsningar och andra aktiviteter. Vi ska båda ha några föreläsningar vardera och dessutom arbeta med Case med lärarna samt åka till några sjukhus, health care centrals och medical clinics.
Imorgon har de öppet-hus på universitetet och då ska vi åka dit och se på det de ordnat. Alla avdelningar på universitetet kommer medverka med egna stånd och ha olika aktiviteter och sedan är det någon form av tal. Det blir intressant.

Lucia tog väldigt väl hand om oss och visade oss runt på hela universitetet och lät oss hälsa på alla hon kunde hitta, från administrativ personal, lärare och studenter vi träffade på. Inte kommer vi att komma ihåg vad alla heter men det är såklart trevligt att ha hälsat och kanske känna igen några till utseendet.

Campuset var fint och i delar ganska nytt och modernt med glasväggar och glasdörrar till lärarnas kontor. En del såg likt ut som det gör på Högskolan Väst medan annat kändes mer främmande, som att det var gallerdörrar för dörrarna till kontoren.