Jag har hittat en jätteintressant kurs i Nursing Ethics som ges i Leuven i Belgien. Kursen är en del av ett Erasmusprojekt och man åka som lärare på ett universitet. Jag har pratat med den som har hand om internalisering på Högskolan och jag kan få åka inom ramen för Erasmusutbyte. Jättekul! Prefekten har också sagt ja så då är det i princip färdigt. Bara att registrera sig.

Men just som jag är i färd med det hittar jag en nästan ännu mer intressant kurs av samma organisatör men nu i Nijmegen i Nederländerna. Där är Sheila Payne keynote-speaker. Sheila Payne som jag såå gärna skulle vilja träffa och samarbeta med, liksom med Julia Addington-Hall som arbetat tillsammans med Sheila Payne. Den här kursen heter Suffering, death and Palliative Care.

Hur ska jag nu göra? Kan man kanske hoppas på att få åka på båda? Jag får ta ett samtal med prefekten igen. Hon kanske kan råda i detta. Om inte annat så är det ju hon som bestämmer så jag får börja där.